Domovní předávací stanice SYSTHERM

14.03.2012 14:27

 

Představujeme renomovaného výrobce domovních předávacích stanic (DPS), který má na českém trhu v oblasti zásobování teplem dlouholeté zkušenosti a vynikající reference. Přednosti je přizpůsobení výroby kompaktní předávací stanice na míru každého objektu.

Z nepřeberného množství variant zapojení technologie DPS, které výrobce nabízí, představujeme: 

SYMPATIK VNV-2st

Způsob vzájemného propojení výměníků UT a TV je řešen tak, aby zajišťoval dokonalé vychlazení primárního média.

Maximální využívání tepelné energie v primárním médiu stanice příznivě ovlivňuje ekonomii celé soustavy CZT, neboť maximálním vychlazení zpátečky primáru lze snížit oběhová množství a tepelné ztráty v rozvodu tepla.

Výměníková stanice s dvoustupňovým zapojením výměníku TV lze použít všude tam, kde je TV odebírána v průběhu celého dne. Stanice je vhodná pro všechny běžné bytové domy.

Dvoustupňové zapojení umožňuje zajistit kvalitní přípravu TV bez nutnosti vyrovnávacích, nebo akumulačních zásobníků TV.

Dochlazení primárního média a ohřev TV v jednom výměníku zajišťuje speciální šestihrdlový výměník, kde se TV ohřívá ve dvou tazích. Originální konstrukce výměníku zachovává přehlednou konstrukci předávací stanice, kde všechny komponenty jsou snadno přístupné pro obsluhu a servis.

KE STAŽENÍ

Katalogový list
(355 kB) - Dokument PDF

V případě požadavku Vám rádi vypracujeme podrobnou nabídku na dodávku + montáž DPS, včetně vypracování projektové dokumentace a výpočtu návratnosti vložených inv. nákladů.