ISH Frankfurt 18-21. března 2016

02.12.2015 08:00

18.–21. března 2016 se koná světový veletrh v sektoru zařízení koupelen, stavební techniky, zařízení budov, energie, klimatizace a obnovitelných energií

na ISH, největším světovém veletrhu sanitární techniky, vytápění a klimatizace.  Vše se točí kolem energie a vody. Na zcela zaplněném výstavišti (260 000 m2) představí své výrobky více než 2400 vystavovatelů. 


Veletrh ISH se dělí na dvě velké části – ISH Energy a ISH Water.


ISH Energy bude zahrnovat  celé  spektrum služeb  a produktů pro stavebnictví souvisejících s energií – vytápění, klimatizační, chladící a ventilační technika. Vše je zaměřeno především na efektivní využívání obnovitelných zdrojů, jako je solární a geotermální energie či biomasy, tepelná čerpadla, využití odpadního tepla apod. Velmi dobře zavedené Technologické a energetické fórum (ISH Technology and Energy Forum) proběhne i v roce 2013 a bude se jako v  minu-losti zabývat nejrůznějšími technologickými aspekty úsporného topení. V halách 11.0, 11.1 a poprvé i 10.2 v rámci přehlídky Aircontec představí vystavovate-lé své klimatizační, ventilační a chladicí technologie.


ISH Water bude zřejmě největším světovým showroomem koupelnového designu s úplným spektrem produktů pro vybavení koupelen.  Těšit se můžete také na speciální show „Pop up my Bathroom Atelier“, která se týká koupelnového interiéru.