Hliníkové radiátory LIPOVICA

14.03.2012 14:18

Hliníkové radiátory Lipovica představují dobrou volbu u místnosti, kde je kladen velký důraz na estetický vzhled otopného tělesa, společně s požadavkem na prvotřídní kvalitu a dlouhou životnost. To vše díky použitého materiálu (Al) a technologie výroby těchto radiátorů.  

 

design_topeni.jpg, 15kB

 

Z nabídky výrobce představujeme zejména řadu:

ORION - tato řada představuje nejnovější design. Zakulacené hrany a vyvážené proporce vytváří pocit bezpečí a luxusu. Působí hladce a moderně. Mají dokonalejší proudění tepla a největší ohřevnou plochu. Jsou vhodné do míst, kde je zapotřebí velký výkon na malou délku a zejména všude, kde vynikne jejich exlusivní vzhled.

 

orion
orion
 
 

SOLAR - design této řady je čistý, příjemný a elegantní. Nabízí se ve čtyřech výškových provedeních. Vzhledově se jedná o velmi štíhlé radiátory s nepatrnou hloubku 80 mm, které zabírají v prostoru minimum místa. Jejich výkon je přitom nadstandartní. Jsou oblíbené pro svou jednoduchou krásu a pro kombinaci různých výšek.

 

solar
solar
 

 

EKONOMIK - z této řady nabízíme nejnižší variantu, která se využívá jako nízký lavicový radiátor a svou zvětšenou výkonností nahrazuje většinu konvektorů. Hodí se před prosklené plochy, pod výlohy, do zimních zahrad a k bazénům. Radiátor je nenápadný a přitom reprezentativní.

 

ekonomik
 
 

Pro technický návrh, výpočet a kalkulaci ceny těchto hliníkových radiátorů, nás neváhejte kontaktovat na tel. č. 777767933.

 Případně můžete navštívit webové stránky výrobce:  https://www.lipovica.cz/lipovica/pdf/2009_prohlaseni_o_shode_lipo.pdf